GIETVLOEREN

Het leggen van goede gietvloeren vraagt om vakkundige kennis. Wil jij een gietvloer laten leggen in de omgeving van Eindhoven en Nuenen? Dan staat Moduul Projectstoffering in Nuenen voor je klaar. Met jarenlange ervaring hebben wij verstand van zaken en ben jij verzekerd van een kwaliteitsvloer.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wat zijn de voordelen van gietvloeren?

Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van de stoffering in een ruimte, ze vormen de basis. Gegoten gietvloeren zijn populair in zowel de zakelijke als particuliere sector. Deze naadloze en strakke vloer geeft een stoer industrieel karakter aan de ruimte. Gietvloeren hebben veel voordelen:

  • Ze hebben een lange levensduur
  • Er ontstaat weinig slijtage
  • Het uiterlijk is neutraal
  • De vloer is gemakkelijk schoon te houden

 

Daarnaast is een gietvloer geluiddempend, waterdicht en brandvertragend. Naast het leveren en het installeren van een gietvloer, geven wij je ook advies over het onderhouden en het reinigen van de vloer.

Ontdek onze diensten in stoffering

Niet alleen gietvloeren, maar ook pvc-vloeren zijn onderdeel van ons aanbod. Naast het leggen van vloeren bieden wij meer diensten met betrekking tot stoffering voor jouw woning of kantoor aan. Zo geven wij je vrijblijvend advies na een inspectie van de vloeropbouw en de eisen van jouw project. We adviseren je over de producten, de verwerking hiervan en indien gewenst installeren wij dit. Ook voor het egaliseren van jouw vloer draaien wij onze hand niet om.

Maak een afspraak voor jouw gietvloer

Ben jij overtuigd van de gietvloer en wil je er een laten leggen in jouw woning of op kantoor? Maak eenvoudig een afspraak of vraag een offerte op via ons contactformulier. Het is ook mogelijk om ons te bellen via 040-2096921. Wij staan je graag te woord om de mogelijkheden voor een gietvloer in jouw pand te bespreken.