EEN PVC-VISGRAAT ZELF LEGGEN

Ben jij een klusser die aan de slag wil gaan met een vloer van pvc-visgraat om zelf te leggen, in de omgeving van Eindhoven? Dan vind je bij Moduul Projectstoffering in Nuenen precies wat je zoekt! Onze pvc-klikvloeren zijn ideaal voor een thuisproject. Zo geniet jij straks van een eindresultaat waar je echt trots op bent!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Waar moet je op letten bij een pvc-visgraat zelf leggen?

Als je aan de slag gaat met de visgraat pvc-vloer om zelf te leggen, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden:

  • Begin met leggen in de hoek van de kamer. Tijdens het leggen kan namelijk niet meer achteruitgewerkt worden.
  • De planken snijd je gemakkelijk met een Stanleymes op maat.
  • Laat de vloer voor het leggen 48 uur uit de verpakking in de kamer liggen waar hij wordt geplaatst.

 

Zo haal jij het beste resultaat uit de pvc-visgraat om zelf te leggen!

Waarom kies je voor een visgraatvloer?

Onder de verschillende pvc-vloeren is de visgraatvloer misschien wel het meest populaire design. Dat is niet zo gek, want de vloer is tijdloos en voegt veel sfeer toe aan een ruimte. Daarnaast zijn er onder het visgraatmotief nog meer maten, kleuren en materialen waar je uit kunt kiezen als je gaat voor een pvc-visgraat om zelf te leggen. De visgraatvloer matcht zo altijd met de woonstijl van de ruimte waarin deze gelegd gaat worden. Dat is ideaal, want het is mogelijk om de vloer in iedere gewenste ruimte te leggen. Ook weten wij als specialist in projectstoffering dat de visgraatvloer geschikt is voor vloerverwarming.

Vraag een offerte aan voor jouw doe-het-zelf vloer

Wil jij aan de slag gaan met het leggen van de pvc-visgraat? Maak dan eenvoudig een afspraak met ons of vraag direct een offerte op via ons contactformulier. Zo bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw project. Je kunt ook ons altijd bellen op 040-2096921. Wij staan je graag te woord en helpen je graag verder!