EEN PVC-VLOER ZELF LEGGEN

Ben jij op zoek naar een pvc-vloer om zelf te leggen in de omgeving van Eindhoven en Nuenen? Ontdek dan de pvc-klikvloer van Moduul Projectstoffering uit Nuenen. Deze vloer is speciaal voor degenen die thuis graag zelf aan de slag gaan. Als jij wel van een uitdaging houdt, is dit gegarandeerd een project voor jou!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Ontdek onze pvc-klikvloer om zelf te leggen

Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van de stoffering in jouw woning. Ze vormen de basis en zijn daarom bepalend voor de sfeer in huis. Als specialist in projectstoffering zien wij veel voordelen van pvc-vloeren. Ze zijn een stuk sterker dan de meeste andere vloeren, geschikt voor vloerverwarming en bij het leggen heb je geen plakplinten nodig. Daarnaast heb je keuze uit veel designs. Zo passen de pvc-vloeren altijd bij jouw woonstijl. Naast de mogelijkheid om een vloer door ons te laten installeren, hebben wij voor de doe-het-zelf-klussers nu ook een pvc-klikvloer om thuis zelf te leggen!

Waar moet je op letten bij het zelf leggen van een pvc-vloer?

Voordat je aan de slag gaat met het zelf leggen van de pvc-vloer, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee dient te houden:

  • Voordat je de vloer gaat leggen moet deze uit de verpakking 48 uur op kamertemperatuur komen. Daarbij mag de temperatuur in de desbetreffende kamer continu tussen de 18 en 20 graden zijn.
  • Wanneer je een vloerverwarming hebt zet je deze 48 uur voor het leggen van de vloer uit en pas 48 uur na het leggen van de vloer weer aan.
  • Bij het leggen van de ondervloer is het belangrijk dat de ondergrond schoon en stofvrij is.

 

Naast een standaard pvc-vloer bieden wij ook een pvc-visgraatklikvloer om zelf te leggen aan.

Neem contact met ons op voor jouw pvc-klikvloer

Ga jij de uitdaging met de pvc-vloer om zelf te leggen aan? Maak dan een afspraak of vraag eenvoudig een offerte op via ons contactformulier. Wij zijn ook telefonisch te bereiken op 040-2096921. Wij helpen je graag verder en kunnen niet wachten op het eindresultaat van jouw zelf gelegde pvc-vloer!