PVC-VLOEREN

Wil jij pvc-vloeren laten leggen in de buurt van Eindhoven en Nuenen? Wij van Moduul Projectstoffering uit Nuenen staan voor je klaar. Zowel bij particuliere als bij zakelijke projecten leggen wij vakkundig vloeren in ruimtes naar wens. Door onze jarenlange kennis en ervaring ben jij verzekerd van de beste kwaliteit.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wat zijn de voordelen van pvc-vloeren?

Pvc-vloeren zijn enorm populair, dat vinden wij als specialist in projectstoffering niet zo gek. Een pvc-vloer heeft veel voordelen:

  • Er zijn verschillende designs
  • Ze zijn makkelijk in onderhoud
  • De vloer heeft een lange levensduur
  • Geluid wordt goed gedempt
  • Ze zijn waterbestendig

 

Genoeg redenen om voor deze populair vloer te gaan. Kies jij ervoor om de pvc-vloer zelf te leggen of schakel je ons als professionals in?

Voorzie jouw woning of kantoor van een pvc-vloer

De onderhoudsvriendelijke pvc-vloeren zijn geschikt voor iedere ruimte. Of het nu gaat om een nieuwe vloer in jouw woning of de werkruimtes op kantoor, met de vele designs vind jij gegarandeerd een pvc-vloer die bij jouw project past. Kies bijvoorbeeld voor het klassieke visgraatmotief. Voor de klussers onder ons is het mogelijk om de pvc-visgraat zelf te leggen. Of ga jij voor de stoere look? Dan hebben wij ook strakke gietvloeren!

Maak een afspraak voor een pvc-vloer naar wens

Voor het laten leggen van pvc-vloeren maak je een afspraak of vraag je direct een offerte op, door contact met ons op te nemen. Tijdens de afspraak worden de mogelijkheden voor jouw project besproken. Wij staan je ook graag telefonisch te woord op 040-2096921 om jouw project te bespreken en je vragen te beantwoorden.