VLOER EGALISEREN

Wil jij de vloer egaliseren van jouw woning of kantoor in Eindhoven? Dan is Moduul Projectstoffering uit Nuenen de partij die jij zoekt. Met onze jarenlange kennis en ervaring egaliseren wij de vloer vakkundig voor je. Zo ben jij verzekerd van de beste kwaliteit. Ook als jij niet aan keuzes binnen jouw project uitkomt staan wij voor je klaar met advies.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Waarom is het belangrijk om een vloer te egaliseren?

Als specialist in projectstoffering adviseren wij altijd om een egale ondergrond te hebben voor het leggen van een nieuwe vloer. De vloer egaliseren is belangrijk omdat:

  • De nieuwe vloer hierna makkelijker te leggen is
  • De ondervloer zo zorgt voor geluidsdemping
  • Dit vochtproblemen voorkomt
  • De nieuwe vloer zo langer meegaat

 

Het egaliseren van de vloer vraagt om specialistische kennis, daarom is het belangrijk om dit door professionals te laten doen. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Ontdek ook onze andere diensten

Naast een vloer egaliseren bieden wij ook andere diensten met betrekking tot stoffering van woningen en kantoorpanden aan. Voorafgaand aan ieder project geven wij vrijblijvend advies over de vloerafwerking, onderhoud en reiniging. Indien gewenst is het mogelijk om door ons de vloer te laten leveren en installeren, zodat jij hier geen omkijken aan hebt. Wij storten bijvoorbeeld stoere gietvloeren. Ga je liever zelf aan de slag? Ook dat is geen probleem, wij bieden namelijk ook pvc-klikvoeren voor de doe-het-zelf-klussers aan.

Maak een afspraak voor jouw vloeregalisatie

Om de vloer in jouw woning of kantoor te laten egaliseren, maak je eenvoudig een afspraak met ons of vraag een offerte op. Dit kan via het contactformulier of door ons te bellen op 040-2096921, wij helpen je graag verder! Samen bespreken we graag jouw project om zo tot een prachtig eindresultaat te komen.