WONINGSTOFFERING

Voor vakkundige woningstoffering in de omgeving van Eindhoven is Moduul Projectstoffering in Nuenen een uitermate geschikte partij. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en staan bij elke soort opdracht voor je klaar. Wil je bijvoorbeeld de stoffering op jouw kantoor aanpakken? Dan leveren en installeren wij deze niet alleen, maar geven wij je ook advies in de keuze van de stoffering.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Wat zijn de voordelen van woningstoffering?

Als specialist in projectstoffering vinden wij een stijlvolle en kwalitatieve woningstoffering belangrijk in elk soort ruimte. Of het nu over de woonkamer bij jou thuis of over de werkruimte bij jou op kantoor gaat, stoffering heeft veel voordelen:

  • Het haalt de sfeer in de desbetreffende ruimte omhoog
  • Op koudere dagen zorgt dit voor warmte in de kamer
  • De akoestiek in de ruimte verbetert

 

Niet alleen voor het leveren en het installeren van de stoffering, maar ook voor deskundig advies en het egaliseren van de vloer kun je bij ons terecht.

Ontdek onze vloeren

Vloeren zijn een belangrijk onderdeel van woningstoffering. Het is de ondergrond en dus de basis van een ruimte en doet daarom veel met de sfeer. Wij hebben een aanbod aan diverse vloeren, zodat jij altijd verzekerd bent van een vloer die past in de ruimte van jouw project. Zo brengen onze pvc-vloeren een huiselijke en gemoedelijke sfeer in de ruimte. De vloer is ook verkrijgbaar in een visgraatstijl, voor de liefhebbers van een klassieker interieur. Onze gietvloeren zorgen voor een strak en stoer uiterlijk in kamers waar deze gestort worden.

Vraag een offerte aan voor jouw project

Voor welke vloer kies jij voor jouw woningstoffering? Neem contact met ons om een afspraak in te plannen of om direct een offerte voor jouw project aan te vragen. Je bereikt ons ook telefonisch op 040-2096921. Wij beantwoorden je vragen graag om je verder te helpen in jouw project voor stoffering.